• Eesti

Eesti Energia ei lepi Tootsi enampakkumise vaidlusest kõrvale jäämisega

Eesti uudised, Tuuleenergia - eteap veebruar 11, 2018

Postimees, 11.02.2018

Eesti Energia pöördus möödunud nädala neljapäeval, 8. veebruaril riigikohtu poole, vaidlustamaks ringkonnakohtu 24. jaanuari otsuse, millega jäetakse neid kolmanda osapoolena Tootsi tuulepargienampakkumise kohtuvaidlusest kõrvale.

Eesti Energia esitas 8. veebruaril riigikohtule kaebuse, milles palub tühistada Tallinna ringkonnakohtu 24. jaanuari määruse, millega ettevõte eemaldati Tootsi tuulepargi enampakkumise tingimusi puudutavas kohtuvaidluses menetlusosaliste hulgast.

Loe edasi Postimehe veebist.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes