• Eesti
  • English

Eesti Energia kavandab poolemiljardilist investeeringut

Eesti uudised, Tuuleenergia - eteap aprill 18, 2018

Postimees, 18.04.2018

Kuigi juba mõnda aega valmistatakse ette Eesti suuruselt teist või kolmandat ülevõtutehingut, puudub ühel võimalikul huvilisel, Eesti suurimal elektritootjal ja riigifirmal Eesti Energial oma poole miljardi suurusele potentsiaalsele investeeringule mõni päev enne tehingusoovi kinnitamist valitsuse nõusolek.

«Meie kultuuris väikeinvestoritega nii palju ei arvestata, aga paistab, et Põhjamaa kultuuris arvestatakse nendega täielikult,» vastas Eesti suurima tuuleenergia tootja Nelja Energia väikeinvestor Jüri Mõis küsimusele, kui palju küsiti nende arvamust, kui ettevõtte norralastest omanikud mõnda aega tagasi ettevõtte müügiprotsessiga algust teha otsustasid. «Meil on kogu info nagu suurelgi.»

Loe edasi Postimehe veebist.

Vaata ka

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes