• Eesti

Eesti Energia tulevikuplaanid jõudsid siiski valitsuse ette

Eesti uudised, Tuuleenergia - eteap aprill 20, 2018

Postimees, 20.04.2018

Kui veel eile hommikul oli ebaselge, kas riiklik energiahiid kavatseb enne tänast küsida ka valitsuse arvamust Eesti suurima tuuleenergia tootja Nelja Energia võimalikuks ostuks, siis nüüd on selgunud, et eileõhtusel kabineti nõupidamisel leidsid ettevõtte tulevikuplaanid siiski arutlust.

«Erinevalt kolmapäevasest seisust tutvustas Eesti Energia tõesti valitsuskabineti nõupidamisel eile oma tulevikuplaane,» kinnitas Postimehele valitsuse meedianõunik Kateriin Pajumägi.

Loe lisa veebist.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes