• Eesti

Oksjon pole-toimunud, aga riigifirma juba ehitab

Eesti uudised, Tuuleenergia - eteap aprill 5, 2018

Pärnu Postimees, 05.04.2018

Kuigi skandaalne Tootsi suursoo pakkumisvoor seisab kohtuotsuse taga ja kinnistu järgmine omanik pole tegelikult teada, on riigiettevõte Eesti Energia võidus nii kindel, et ehitab tuulepargi tarbeks liitumispunkti ja sellele juurdepääsuteed.

Eesti Energia meediasuhete juht Kaarel Kuusk selgitas, et riigiettevõte sõlmis Eleringiga juba 2016. aasta lõpus liitumislepingu, mille alusel Eleringehitab Tootsi tuulepargi tarbeks välja liitumispunkti.

Seega rajab Elering juba praegu Eesti Energia tellimusel Tootsi suursoo kinnistu lähedale juurdepääsuteed alajaama tarvis. Alajaama ehitusluba ametiasutused veel menetlevad, praegu ootab plaan päästeameti kooskõlastust.

Loe edasi Pärnu Postimehe veebist.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes