• Eesti

Eesti Energia hiigeltehing saab teoks

Eesti uudised, Tuuleenergia - eteap May 18, 2018

Postimees, 18.05.2018

Postimehele teadaolevalt on Nelja Energia norrakatest omanikud jõudnud müügiprotsessiga etappi, kus uus omanik on välja valitud. Hinnanguliselt 400-600 miljoni euro eest ühineb Eesti suurim tuuleenergia tootja õige pea riikliku energiafirmaga Eesti Energia.

Mitu usaldusväärset allikat on Postimehele kinnitanud, et Nelja Energia müügiprotsess on jõudnud etappi, kus uus omanik on välja valitud. Liisk on langenud Eesti riikliku energiaettevõtte Eesti Energia kasuks. Osapooled ise ei soovi enne tehingu lõpule viimist tulemusi kommenteerida.

Loe edasi Postimehe veebist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes