• Eesti

Juhtkiri: tulevikku vaatav tehing

Eesti uudised, Tuuleenergia - eteap mai 18, 2018

Postimees, 18.05.2018

Eile selgus, et Nelja Energia norralastest omanikud on jõudnud oma ettevõttele uue omaniku väljavalimisega otsustavasse järku. Ligi poole miljardi euro eest ühineb Eesti ja ka Baltikumi suurim tuuleenergia tootja õige pea riigi omandis oleva energiahiiuga Eesti Energia.

Tegemist on siinseid olusid arvestades märkimisväärselt suure tehinguga. Viimati nägime samasse suurusjärku ulatuvat kaubategemist 2006. aastal. Toona soetas eestlaste kätes olev Tallink Grupp 550 miljoni euro eest Sea Containersile kuuluva Soome ja Rootsi vahet sõitva tütarettevõtte Silja Line’i, saades seeläbi suurimaks Läänemere laevaoperaatoriks.

Loe edasi Postimehe veebist.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes