• Eesti

Eesti Energia asus „aukude“ artikli peale konkurentide ründele

Eesti uudised, Tuuleenergia - eteap June 7, 2018

Pärnu Postimees, 07.05.2018

Eesti Energia väidab, et Tootsi tuulepargi ja proovikaevamiste käigus tekkinud aukude teemaline artikkel põhineb enamjaolt konkurentide vandenõudele. Ajalehele tehtud pöördumises saavad kriitikat ettevõtjad, kes on Eesti Energia tegevuse vastu sõna võtnud.

Täna Postimehes ja Pärnu Postimehes ilmunud artikkel rääkis sellest, kuidas Eesti Energia tellis 2016. aasta lõpul Tootsi Suursoo kinnistule proovikaevamise, mille najal saab ettevõtte väita, et on kinnistul juba ehitamist alustanud.

Olgugi, et aukude kaevamine võis  töövõtja hinnangul maksta mõni tuhat eurot, võib ehitamise alustamine tagada riigiettevõttele kümned miljonid eurod taastuvenergia toetust aastas. Konkurentide sõnutsi võib selline olukord taastuvenergia turu välja suretada.

Eesti Energia meediasuhete juht Kaarel Kuusk selgitas pöördumises, et ehitustegevus kinnistul oli igati loogiline asjade käik ning kritiseeris tuuleenergia ettevõtjatest konkurente.

Loe edasi Postimehe veebist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes