• Eesti

Galerii: täna öösel liikus Eesti teedel üks ajaloo pikemaid veoseid

Eesti uudised, Tuuleenergia - eteap August 24, 2018

Postimees, 24.08.2018

Neljapäeva õhtul saabus Paldiski sadamasse teadaolevalt Eesti ajaloo üks pikemaid veoseid.

Tuulikulabasid vedav kolonn koosnes kolmest ülipikast eritreilerist ja neljast saateautost. Labad transporditi läbi öö Ida-Virumaale Aidu Tuulepargiterritooriumile, kus need ladustatakse selleks ettevalmistatud laoplatsile.

Kolonn liikus marsruudil Paldiski-Keila-Jüri-Maardu-Aidu. Paldiskist hakati liikuma kella 21 paiku ja Aidusse jõuti reede varahommikul.

Tegemist on Eesti tehnoloogial põhineva Eleon tuuliku labadega. Üks laba kaalub 15 tonni.

Postimees kirjutas nädal tagasi mitmetest rikkumistest, mis on seoses Aidu tuulepargi ehitusega Ida-Virumaal aset leidnud. Seejuures oli mainitud ka ühte tuulikuplatsi, mille põhjal on kaitseministeerium tõestanud, et ladustamise asemel toimub seal ehitustegevus.

Vaata pilte Postimehe veebist.

Vaata ka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes