• Eesti

Piirangud tuuleparkidele jäävad

Eesti uudised, Tuuleenergia - eteap August 18, 2018

Postimees, 18.08.2018

Kuivõrd Aidu tuulepargi vaidluse valguses on taas üles kerkinud süüdistused, et kaitseministeerium piirab ettevõtjate tegevusvabadust, selgitab valdkonna eest vastutav Meelis Oidsalu, et see ei ole nende isiklik vimm Andres ja Oleg Sõnajala vastu, vaid asi on Eesti kaitsevõimes.

«Konflikt, mis on ka meedias tähelepanu pälvinud, ei ole ju unikaalne, ka teistes riikides on tuuletehnoloogia areng toonud kaasa selliseid mullistusi ja skandaale,» märkis kaitseministeeriumi asekantsler Meelis Oidsalu.

Näiteks ka Saksamaal on suur vastuseis olnud. «Seal on väga selged regulatsioonid paika pandud,» lausus asekantsler. Samas Prantsusmaa arendajad on väga rahulolematud. «Seal on kõik asjad ära keelatud, pandud väga suure kaarega absoluutsed keelualad,» rääkis ta.

Loe edasi Postimehe veebist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes