• Eesti

Sõnajalad vilistavad Aidus seadustele

Eesti uudised, Tuuleenergia - eteap August 16, 2018

Postimees, 16.08.2018

Tuuleettevõtjatest vennad Andres ja Oleg Sõnajalg on enam kui aasta kuulutanud avalikkuses, et Eestis puudub õigusriik ja Aidu tuulepargi ehitusel Ida-Virumaale on riik asunud neid takistama läbi erinevate institutsioonide. Postimehe kogutud andmed loovad mõnevõrra teistsuguse pildi.

«Riik ei saa valikuliselt teha ühe ehitusobjekti puhul teisi reegleid kui teistele arendajatele, kellelt nõutakse seaduste üks-ühele järgimist. Seal ei ole vahet, kas on Aidu tuulepark või Kunstiakadeemia – et see ehitis saaks sinna kerkida, peavad kõik nõuded olema täidetud,» on kaitseministeeriumi asekantsler Meelis Oidsalu täna Aidu tuulepargi osas resoluutne.

Kuigi ministeerium on veendunud, et seal toimub juba viimane aasta aega ebaseaduslik ehitustegevus – ning on enda kinnitusel seda juba ka kohtus kahel korral tõestanud –, väitis Aidu Tuulepark OÜ juhatuse liige Andres Sõnajalg veel hiljuti tuliselt meedias, et kaitseministeerium valetab ja takistab jõhkralt nende ettevõtlusvabadust.

Loe edasi Postimehe veebist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes