• Eesti

VIDEO: Millega tõestas ministeerium ära ebaseadusliku ehituse Aidu tuulepargis?

Eesti uudised, Tuuleenergia - eteap August 18, 2018

Postimees, 18.08.2018

Postimees kirjutas eile mitmetest rikkumistest, mis on seoses Aidu tuulepargi ehitusega Ida-Virumaal Aidus aset leidnud. Seejuures oli mainitud ka ühte tuulikuplatsi, mille põhjal on kaitseministeerium tõestanud, et ladustamise asemel toimub seal ehitustegevus. Näitame seda videos.

Aidu tuulepargil on alates mullu kevadest peal tuulikute ehitamise keeld, kuna Ida-Viru maavanem vaidlustas kohtus arendajatele antud ehitusloa tuulepargi ehituseks. Ettevõtjatest vendadele Oleg ja Andres Sõnajalale kuuluv park on terve viimase aasta palju meedia tähelepanu saanud, kuna aktiivne arendustegevus pargis ja selle ümber on jätkunud.

Kuigi Sõnajalad on avalikkuses kinnitanud, et nad ei ole viimane aasta aega Aidu tuulepargis tuulikuid ehitanud, on kaitseministeeriumi asekantsler Meeli Oidsalu teisel seisukohal. «Me oleme nüüd kahel korral ka kohtu arvates piisavalt tõendanud, et nad on seal ehitanud. Ja ka kolmanda trahvi osas on esitatud taotlus,» lausus ta.

Postimehe käsutuses on esimest trahvi puudutav videomaterjal, millega ministeerium tõestas kohtus, et hoolimata ehituskeelust leidis 30 tuulikust koosnevast pargis elektrituuliku nr 27 asukohas mullu suve lõpus aset ehitustegevus.

Vaata edasi Postimehe veebist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes