• Eesti

Ossinovski firma annab aru, miks nad Eesti Energia hiigeltehingu blokeerisid

Eesti uudised, Tuuleenergia - eteap November 16, 2018

Postimees, 16.11.2018

Eesti Energia suurtehingule pidurit tõmmanud Skinest Energia juhi Jaak Tuksami kinnitusel ei teinud ettevõte Nelja Energia ostuks pakkumist ega teeks seda tõenäoliselt ka siis, kui kohus koondumise keelaks ja Nelja Energia uuesti müüki tuleks. «See on puhtalt konkurentsi küsimus,» põhjendas ta kohtusse pöördumist.

Turgu valitsev seisund on suur vastutus ja Eesti Energia oleks pidanud arvestama, et konkurentsiameti otsust vaadatakse laiemalt, ütles Tuksam.

Skinest Energiat esindav Cobalt advokaadibüroo vandeadvokaadi Rauno Ligi sõnul vaidlustas Skinest tehingu, kuna sellega on otseselt rikutud ka nende õigusi.

Tema sõnul pidanuks konkurentsiamet hindama tehingu mõju kõikidele võimalikele turgudele: Eesti elektritootmise ja hulgimüügi turule, Eesti elektri jaemüügi turule, Eesti taastuvenergia turule, sealhulgas tuuleenergia turule ning Eestis tuuleparkide arendamise, ehitamise ja käitamise turule.

Loe edasi Postimehe veebist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes